Karamanli 6 Yüz Anasinifi Ögrencisi Hem Yaristi Hem Eglendi

Karaman’da Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu il genelindeki anasinifi ögrencilerine yönelik boyama senligi düzenledi

 Karamanli 6 Yüz Anasinifi Ögrencisi Hem Yaristi Hem Eglendi

Bu yil 2.si gerçeklestirilen ve geleneksel hale getirilen boyama senligine Karaman’li minik ögrenciler, ögretmenleri ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Yaklasik 6 yüz minik ögrencinin katildigi “Boyama Senligi” önce minik ögrencilerin “Anne” temali resim yapmalari ile basladi, sonra yapilan resimler jüri üyeleri tarafindan degerlendirilirken minik ögrenciler okul bahçesinde kurulan eglenceli oyun alanlarinda güzel bir gün geçirdiler.

Okul Müdürü Tanju Yildirim okul olarak “Boyama Senligi”  etkinligi ile birlikte minik ögrencilere egitim ögretim hayatlarinin basinda farkli bir mutluluk ve heyecan yasatmayi hedeflediklerini belirtti.
Yildirim “Gevher Hatun Koleji olarak Karaman’da hep farkli ve yeni çalismalara imza atan okulumuz  bu etkinlikle minik ögrencilerimize güzel ve mutlu bir gün yasattik. Senlige katilan bütün ögrencilere, ögretmenlerine ve velilerine tesekkür ederiz.” dedi. Bu kadar çok küçük ögrenciyi bir araya toplamaktan, sevindirmekten ve onlarin heyecanini paylasmaktan büyük mutluluk duyduklarini belirten Yildirim; "Bu yarismanin, yavrularimizin özgüven kazanmasinda ve sosyallesmesinde önemli katkilar saglayacagina inaniyoruz. Çocuklarimizin mutlulugu bizim için her seyden önemli. " dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284