Sultanoğlu Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu aday öğretmelerin yetiştirilme sürecinde mesleki çalışma ve kariyer eğitimi programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun katılımı ile Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Aday Öğretmenlerin Yetiştirilme Süreci 2. Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Sultanoğlu Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca, okul yöneticileri ve aday öğretmenler katıldı.
Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu aday öğretmelerin mesleki gelişim ve kariyer eğitiminin önemli olduğunu belirtti.  Sultanoğlu, “Sizler mesleğinde tecrübe kazanmış öğretmenlerden öğrendiklerinizle gittiniz yerlerdeki yaptığınız her çalışmanın ve öğrencilerinize yaptığınız her katkının karşılığını maddi ve manevi olarak mutlaka göreceksiniz. Biz iyi işler yapmak adına buradayız. Güzel işleri başarmak için bu mesleği seçtik” diye konuştu.
Ülkemizde on sekiz milyon öğrencinin olduğunun altını çizen İl Müdürü Sultanoğlu, “Öğretmenler olarak bizler öğrencilerimize kıymet ve değer katacağız. Bizim görevimiz çocuklarımızda merak duygusunu uyandırarak öğrencilerimizin hayal kurmalarını sağlamaktır. 21. yüzyılda daha güçlü bir ülke olmak istiyorsak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, TÜBİTAK tarafından finanse edilen öğrencilere araştırma alışkanlığı kazandırmak, bilimsel araştırmanın yöntem ve tekniklerini öğreterek geleceğin bilim adamları yetiştirmeyi amaçlayan 4006 Bilim Fuarlarında öğrencilerin birbirinden farklı ve ilginç projelere imza attığını söyledi.
Öğretmenlerin öğrencilere yapacağı her katkı için teşekkür eden İl Müdürü Asım Sultanoğlu, “Ülkemizin öğrencileri için emek harcayan idarecilerimize, öğretmenlerimize ve siz aday öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284