Aile Sorunlari Konferansina Hanimlar Büyük Ilgi Gösterdi

Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Müdürlügü tarafindan 18 Ekim Cumartesi günü Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde “Aile Sorunlari ve Çözüm Önerileri” konulu bir konferans düzenlendi.

Aile Sorunlari Konferansina Hanimlar Büyük Ilgi Gösterdi

Kent Konseyi Kadin Meclisi Baskani Prof. Dr. Aliye Çinar Köysüren’in konusmaci olarak katildigi konferansa Karamanli hanimlar büyük ilgi gösterirken, Prof. Dr. Köysüren; Evlilik, Aile içinde iletisim ve Aile sorunlari ile ilgili bilgiler verip Aile içi huzuru güçlendirecek tavsiyelerde bulundu.
Konferans öncesi selamlama konusmasi yapan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven ise; “Kent Konseyi bünyesinde kurulan Kadin Meclisimiz, Sayin Prof. Dr. Aliye Köysüren baskanliginda faaliyetlerini sürdürüyor. Kendisi çok degerli bir insan ve bu isin konusunda uzmani. Bizler ona bu görevde yer aldigi için tesekkür ediyoruz. Kadin meclisimiz her ay farkli konularda konferanslar düzenleyecek. Ayrica sikinti ve sorunu olan hanimlarimizin problemlerini çözmede psikologumuz onlarin hizmetinde olacak. Tabii bunun yaninda Engelli meclisimiz ve Çocuk meclisimizde kendi pozisyonlarinda çalismalarini yürütüyor. Insallah önümüzdeki günlerde de Gençlik Meclisini olusturacagiz. Sayin Baskanim Ertugrul Çaliskan bu olusuma büyük önem ve destek veriyor. Birbirinden farkli birçok alanda olusturdugumuz çalisma gruplarimizla faaliyetlerimize ara vermeden devam edecegiz” dedi.
Konferansin sonunda “Kisisel Gelisim ve Farkindalik” kursu düzenlendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284