`Asil Milletimizi, Sükûnet Içerisinde Birlige Davet Ediyoruz`

Karaman Belediyesi, Ticaret Borsasi, Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi, Muhtarlar Dernegi teröre karsi ortak tavir toplantisi gerçeklestirdiler.`Terörü ve bu kanli süreçten medet umanlari bir kez daha kiniyoruz` dediler.

`Asil Milletimizi, Sükûnet Içerisinde Birlige Davet Ediyoruz`

Toplantiya, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, Ticaret Borsasi Meclis Baskani Ekrem Çavas, Muhtarlar Dernegi Baskani Ali Öngay, Madeni Tornacilar Kaynakçilar Odasi Baskani Cemal Özbay ve Belediye Özel Kalem Müdürü Duran Kabaagaç katildi.
Teröre karsi ortak tavir toplantisi sonrasinda yayimlanan basin bildirisinde su açiklamalara yer verildi;
" Ülkemizde son günlerde siddetini daha da artiran hain terör örgütünün kahpece ve kallesçe saldirilari neticesinde askerlerimiz ve polislerimiz sehit olmuslardir. Sehit olan tüm güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet, geride birakmis olduklari acili ailelerine bassagligi, yaralilara ise acil sifalar diliyoruz. Bugüne kadar çok sayida aciyi birlikte gögüslemis ve ayni zamanda yasadigi bu acilarda metanetini korumus olan milletimizin, birlik ve beraberligini koruyarak teröre ve terörden medet umanlara en dogru cevabi vereceginden süphemiz yoktur. Karanlik ellerin emellerine ulasmamasi, toplumsal barisin saglanmasi için her zamankinden daha çok birlige, beraberlige ve sagduyuya ihtiyacimiz var. Duyarli olan Karaman halkini sükûnete ve sag duyulu olmaya davet ediyoruz. Sehit olan askerimiz ve polisimiz bu topraklar üzerinde huzuru ve güvenligi saglamak için canlarini feda ettiler. Terörü ve bu kanli süreçten medet umanlari bir kez daha kiniyor, tüm Türkiye’ye bassagligi dileklerimizi iletiyoruz ve bu saldirilarin son bulmasini temenni ediyoruz"
Cuma Günü Aktekke Camii'nde Mevlid-i Serif Okunacak
Diger yandan 11 Eylül Cuma günü Karaman Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odasi, Ziraat Odasi, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi, Ticaret Borsasi, Muhtarlar Dernegi tarafindan Cuma namazi öncesinde Aktekke Camii'nde tüm sehitlerimiz için Mevlid-i Serif okutulacak. Sonrasinda ise Kent Meydani'nda teröre karsi ortak bir açiklama yapilacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284