Ayranci Kaymakami Erat: Devlet Bizi Sizlere Hizmet Için Gönderdi

Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat’in ilçeye bagli köylerdeki gezi ve incelemeleri devam ediyor.

Ayranci Kaymakami Erat: Devlet Bizi Sizlere Hizmet Için Gönderdi

Geçtigimiz gün Kiraman köyüne giden Erat, devletin kendilerini vatandasa hizmet etmek için gönderdigini, her türlü sorun ve isteklerinde kapilarinin sonuna kadar açik oldugunu söyledi.
Kaymakam Erat ve beraberindekiler Kiraman köyünde okul ve camide incelemelerde bulunduktan sonra vatandaslarla bir toplanti yaptilar.
Burada konusan Erat, “ Kiraman köyümüz nüfus olarak Ayranci'nin en kalabalik köyüdür. Köyümüzde çalisma, faaliyet ve uygulamalari ile örnek bir Tarimsal Kalkinma Kooperatifi siz Kiramanlilara ve Üçharmanlilara hizmet etmektedir. Bu tür kuruluslarimiza biz devlet olarak gerekli destegi saglamaktayiz. Sizler de üyelik ve maddi destegin yaninda manevi destek saglarsaniz Kooperatifimiz daha büyür ve güçlenir bu vesile ile sizlere daha da fazla katki saglar. Biz bugün Kiraman' a siz degerli hemserilerimizin varsa sorunlari yerinde görmeye, çözüm noktasinda ortak fikirler üretmeye ve sizlerle sohbet etmeye geldik. Devletimiz bizleri vatandaslara, sizlere hizmet etmek için gönderdi. Ayranci' ya geldiginizde kapimiz sizlere, her zaman sonuna kadar açiktir. Her konudaki sorun, görüs ve düsüncelerinizi bizlere iletmenizden memnuniyet duyariz” dedi.
Vatandaslar ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Erkan Isa Erat’a ve daire müdürlerine tesekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284