Baskan Samur`dan Yeni Hükümete Basari Dilegi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Belediye Baskani Hayri Samur, yeni hükümet ile birlikte Sariveliler`in önemli hizmet destegi alacagina inandigini söyledi.

 Baskan Samur`dan Yeni Hükümete Basari Dilegi

Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur, Ahmet Davutoglu’nun AK Parti Genel Baskani ve 62. hükümetin Basbakani olarak yeni Türkiye’nin kurulusunda ülke ve bölge için önemli hizmetlere imza atacagina inandigini ifade ederek, "Ahmet Davutoglu liderliginde kurulan yeni kabinenin ülkemize hayirli hizmetler verecegine ve bu arada Sariveliler’in de önemli hizmet destegi alacagina inaniyorum. Bizler Sariveliler halki olarak, basta hemsehrimiz, Basbakanimiz Sayin Ahmet Davutuglu’na ve Bakanlar Kurulu listesinde yer alan Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Sayin Lütfi Elvan ve Disisleri Bakanimiz Sayin Mevlüt Çavusoglu’na hayirli muvaffakiyetler diliyor, ülkemiz, bölgemiz, Islam alemi ve tüm insanlik için hayirli hizmetlere imza atmalari hususunda dualarimizla kendilerinin yaninda oldugumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

Baskan Samur, “Basbakanimiz Ahmet Davutoglu, ülkemizin yetistirdigi en yetkin ve donanimli insanlardan biridir. Bunu hem akademik, hem de siyasi hayatinda ispat etmis bir kisiliktir. Basbakanimizin, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in açmis oldugu çigirda kurdugu yeni kabine ile de, ülkemizin hayati problemlerine çözümler üreterek, önceki hizmetlerin devamliligini saglayacagini ve mutlaka Yeni Türkiye’yi layik oldugu lider ülke konumuna tasiyacagina inancimiz tamdir" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284