Futbol Genç Erkekler Il Birinciligi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Okul Sporlari Gençler Futbol Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Futbol Genç Erkekler Il Birinciligi Sona Erdi

Spor Genel Müdürlügü 2014-2015 Yili Okul Sporlari faaliyet programi çerçevesinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 4-24 Aralik 2014 tarihleri arasinda 11 Okul takiminin katilimiyla Yunuskent Futbol sahasinda düzenlenen Genç Erkekler Futbol müsabakalari Karaman Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Larende Anadolu Lisesi takimlari arasinda yapilan final müsabakasi ile sona erdi.

Yapilan final müsabakasinda rakibi Larende Anadolu Lisesini 3-0 yenen Anadolu Imam Hatip Lisesi sampiyon olarak yapilacak gurup müsabakalarinda Karaman’i temsil etmeye hak kazandi. Turnuva sonunda Larende Anadolu Lisesi ikinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren takimlara kupalari, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç ve Futbol Il Temsilcisi Yasar Çaliskan tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284