Gençlik Merkezi Ücretsiz Kurs Kayitlari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezi isbirligi ile 2015-2016 Egitim döneminde verilecek ücretsiz kurslar için kayitlar basladi.

Gençlik Merkezi Ücretsiz Kurs Kayitlari Basladi

Gençlerin topluma kazandirilmasi kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer almasi için faaliyetlerine devam eden Karaman Gençlik Merkezi’nde kurs kayitlari basladi. Katilimcilarin tüm faaliyetlerden ücretsiz olarak faydalanacagi Gençlik Merkezleri’nde Kisisel Gelisim Kulübü, El Sanatlari Kulübü, Müzik Kulübü, Tasarim Kulübü, Bilim ve Teknoloji Kulübü, Spor Kulübü, Yöresel Halk Danslari Kulübü, Edebiyat Kulübü ve Fotografçilik Kulübü adi altinda verilecek olan egitimlerden katilimcilar ücretsiz olarak faydalana bilecek. Böylece gençler, her biri alaninda uzman egitmenler tarafindan verilen kurslara katilarak, yeteneklerini gelistirme ve ilgi alanlarinin üzerine egilme firsati bulacak. Katilimcilarin tüm faaliyetlerden ücretsiz faydalanacagi gençlik merkezlerine ilçedeki 14-29 yas arasindaki vatandaslar basvurabilir. Kursu basariyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika alacagi kurslar kontenjan ile sinirli olacak.
Gençlik Merkezleri’nin Karaman için çok iyi bir firsat ve ayni zamanda gençler için çok büyük bir yatirim oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hayati Kisacik;” Gençlik Merkezleri bünyesinde ücretsiz olarak açilan kurslar gençligin sosyal ve kültürel gelisimlerine olumlu yönde katki saglayacaktir. Karaman’da gençlik faaliyetlerini güçlendiren yapilanmayla birlikte üye sayisi, açilacak olan kurs ve faaliyet hedeflerimizde büyüdü. Çalismalarimiz sadece sportif aktivitelerle degil, ayni zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelisimine katki saglamak amaciyla çalismalarimiz devam edecektir” seklinde konustu.
Karaman Gençlik Merkezi’ndeki kurslar ise söyle;
Isaret dili, hizli okuma, Almanca, Ingilizce, Kaat-i Sanati, Ahsap Oyma, Yagli Boya, Vitray, Ebru, Hat, Kaligrafi, Karakalem, Def, Piyano, Ney, Keman, Gitar, Baglama, Kabak Kemani, Taki Tasarim, Model Uçakçilik, Auto Cad, Matematik, Grafik Tasarim, Masa Tenisi, Badminton, Osmanli Türkçesi, Çinicilik.
Basvuru: Mehmet Akif Ersoy Mah. Sehit Adnan Ates Cad. no:40 – Tel: 338 213 1611
Gerekli Evraklar: 2 Adet Fotograf, 1 Adet Kimlik Fotografi – Üyelik Formu
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah osman
Abdullah osman - 6 yıl Önce

forum doldurmak istiyorum

SIRADAKİ HABER

banner284