Hanimlar Lokali`nde Hanimlar Hem Egleniyor Hem Ögreniyor

Karaman Belediyesi, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Mümine Hatun Hanimlar Lokali ve Beyazkent Hanimlar Lokali`nde devam eden kurslar sayesinden hanimlar hem egleniyor hem ögreniyorlar.

Hanimlar Lokali`nde Hanimlar Hem Egleniyor Hem Ögreniyor

Karaman Belediyesi'nin bayanlara yönelik bir hizmeti olan Hanimlar Lokalleri, açildigi günden bu yana hanimlar, günlük yasamlarinda kolaylik saglayacak, kendilerini gelistirebildikleri ve kaliteli zaman geçirebildikleri kurslar ve faaliyetlerle bulusuyor. Güler yüzlü personeli, alaninda uzman egitmeleri ile hanimlar, resim, baglama, kat-i sanati basta olmak üzere birçok sanatsal ve mesleki egitimin verildigi lokallerde ayni zamanda sportif faaliyetlere de katiliyorlar. Ayrica lokallerde Kur'an-i Kerim dersleri de veriliyor.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; " Hanimlara yönelik açmis oldugumuz hanimlar lokalleri sayesinde hanimlar, açilan kurslarda bir çok alanda egitim alma imkanina kavusuyor. Ayrica sportif faaliyetlere katilarak saglikli bir yasam spor yapabiliyorlar. Amacimiz, spor yapan, sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda bilinçli bir toplum olusmasina katki saglamaktir. Suan sayisi iki olan hanimlar lokallerine önümüzdeki süreç içerisinde yenilerini ekleyerek daha fazla kisinin bu imkandan faydalanmalarini saglayacagiz." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284