ISKUR ‘dan Ögrencilere Meslek Seçimi Destek Semineri

ISKUR, kariyer planlarini yaparken ögrencilere yardimci olmak amaciyla hazirladigi Meslek Seçimine Destek Dergisi’ni kurumumuzda görevli is ve meslek danismanlarinin katildigi seminerlerde ögrencilerle paylasiyor.

ISKUR ‘dan Ögrencilere Meslek Seçimi Destek Semineri

Kurum tarafindan bu amaca uygun olan 700 bin adet “Meslek Seçimine Destek Dergisi” dagitimi gerçeklestirildi. Dergide, meslek seçimi asamasinda bulunan ögrencilere meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, kendini tanima, çalisma hayati ile ilgili bilgiler, mesleki rehberlik ve kariyer danismanligi konularinda yardimci olacagi düsünülüyor.

ISKUR Il Müdürü Kenan Ates, Is ve Meslek Danismanlari, okul müdürleri, halk egitim müdürü, ögretmenler ve ögrencilerin katilimi ile ilimiz ve çevre ilçelerindeki ögrencilere, okul sonrasi is arama becerilerinin gelistirilmesi, mülakat teknikleri ve is aramada medeni cesaretlerinin olusumu hususlarinda egitim seminerleri verilerek dergi dagitimi gerçeklestirildi.
Ayrica ISKUR il müdürü Kenan Ates tarafindan, Ayranci ilçesi Çok Programli lisesi ile Kazim Karabekir ilçesi Çok Programli Lisesinde, ögrencilere meslek seçiminin önemi ve meslek seçimi sirasinda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkinda bilgiler verilerek, Kurumun is ve meslek danismanlari tarafindan ögrencilere tanitimi yapilarak ise basvurma, is arama, CV hazirlama, is görüsmelerinde ve benzeri konularda bilgi aktarildi.
Etkinlige katilan okul müdürleri ve ögrenciler, seminerlerin kendileri için çok yararli oldugunu belirterek, bu seminerlerin hazirlanmasi ve sunumunda emegi geçen ISKUR yöneticileri ve Is ve Meslek Danismanlarina tesekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284