Karaman Belediyespor Ilk Resmi Maçina Çikiyor

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Karaman Belediyespor, yeni sezon öncesi ilk resmi maçina Ziraat Türkiye Kupasi maçiyla çikiyor.

Karaman Belediyespor Ilk Resmi Maçina Çikiyor

2015-2016 sezonu Ziraat Türkiye Kupasi ön eleme turu maçlari 2 Eylül 2015 Çarsamba günü oynanacak. Kupada ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, kendi sahasinda Bucak Belediye Oguzhanspor ile karsilasacak. Kemal Kaynas Stadyumunda saat 16.00’da baslayacak mücadeleyi Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Günes yönetecek.
BAL liginden 30 takimin katilacagi ve tek maç eleme usulüne göre oynanacak ön eleme turu müsabakalari sonunda rakiplerini eleyen 15 takim bir üst tura çikmaya hak kazanacak. Zorlu mücadele öncesi açiklama yapan Karaman Belediyespor Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar, maçtan galibiyetle ayrilacaklarini ifade ederek: “Teknik heyet olarak takimimiza çok güveniyoruz. Yeni sezon öncesi güzel bir hazirlik dönemi geçirdik. Türkiye kupasinda ki ilk rakibimizi eleyerek gidebilecegimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Maçin kendi sahamizda olmasi bizim için bir avantaj. Taraftarimizin da destegiyle insallah maçtan galibiyetle ayrilacagimiza inaniyorum. Tüm hemsehrilerimizi karsilasmaya bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284