Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar Bugün Karaman’da

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar bugün bir dizi ziyaretler için Karaman’da olacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar Bugün Karaman’da
Karşıyaka Belediyesi tarafından kardeş belediye Akçaşehir kasabasına yaptırılan çocuk parkının açılışına katılacak olan Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bazı gezi ve incelemelerde de bulunacak.
Belediye Başkanı Ramazan Küçük,  4 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da Akçaşehir Beldesi Hürriyet Mahallesi Aysan Sokak’da yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışına ilgi duyan tüm Karamanlıları da beklediklerini söyledi.
Karaman’ın Akçaşehir Belediyesi’ne de 4 adet peyzaj düzenleme projesi tasarlayan Karşıyaka Belediyesi, kasabadaki bir park alanının yapımını da üstlendi. Karşıyaka Belediyesi bu desteklerle, Akçaşehir’in daha yeşil, düzenli ve modern bir görünüme kavuşturulmasına katkı sağlamış olacak.
Karşıyaka Belediyesi olarak ‘dayanışma ruhu’ ile hareket ettiklerini belirten Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sosyal belediyecilik anlayışımızla her alanda sürdürdüğümüz dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerimizi Karşıyakamızın dışına da taşımaya gayret gösteriyoruz. Özellikle Anadolu’daki belediyelerimizden gelen talepleri gücümüz ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Son olarak Niğde ve Karaman’ın beldeleriyle güzel bir dostluk köprüsü kurmanın mutluluğunu yaşadık. Her zaman ihtiyacı olanlara destek vermeye devam edeceğiz ve dayanışma ruhumuzu hep canlı tutacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 18:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284