Kaybolan Genç Avciyi Arama Çalismalari Sürüyor

Karaman’in Ayranci ilçesi Yarikkuyu köyündeki evinden ava gitmek için çikan 16 yasindaki Ibrahim Tok için yapilan arama kurtarma çalismalarinda 4’üncü gün geride kaldi.

Kaybolan Genç Avciyi Arama Çalismalari Sürüyor

Yarikkuyu köyündeki evinden 4 gün önce avlanmaya gidecegini söyleyerek ayrilan ve geri dönmeyen 16 yasindaki Ibrahim Tok'un bulunmasi için Karaman ve Konya AFAD ekipleri, Karaman ve Ayranci jandarma ekipleri, Özel Idare personeli Karaman'dan ve Eregli'den gelen avci kulüpleri ile köy halki seferber oldu. Kayboldugu günden bu yana yapilan arama kurtarma çalismalarina ragmen Tok’un izine rastlanilmadi. Bölgede arama kurtarma çalismalari olumsuz hava kosullari nedeniyle güçlükle yürütülebiliyor. Yaklasik 200 kisinin katildigi arama kurtarma çalismalarina bu sabahta erken saatte devam edildi.
Arama çalismalarinin devam ettigini belirten Ayranci Kaymakami Fatih Kasikçi, "Cumartesi günü sabah saatlerinde 16 yaslarindaki Ibrahim isimli kardesimiz avlanmak için evinden çikiyor. Aksam üzeri jandarmaya kayip ihbari yapiliyor. Cumartesi aksamindan itibaren arama çalismalarimiz sürüyor. Arama çalismalarina Karaman ve Konya AFAD ekipleri, Karaman ve Ayranci Jandarma ekipleri, Özel Idare personeli Karaman'dan ve Eregli'den gelen avci kulüpleri ile birlikte aramalarimizi sürdürüyoruz" dedi.
Su ana kadar arama çalismalarinda Tok'un izine rastlanilmadigini ifade eden Kaymakam Kasikçi, "Dünkü çalismalarimizda da maalesef bir sonuç alamadik. Arazi sartlari çok agir, yogun kar yagisi ve engebeli arazi bizleri zor durumda birakiyor ve çok yavas ilerleyebiliyoruz. Bizim temennimiz biran önce kayip çocugumuzu bulmak, çocugumuz bulunana kadar arama kurtarma çalismalarimiz devam edecek" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284