Karamanli Atlet Istanbul’da Ses Getirdi

Karamanli atlet Emine Akan, Turkcell 16 Yas Alti ve Yildizlar Türkiye Salon Sampiyonasinda Türkiye 6.’si olarak milli takim kampina girmeye hak kazandi.

Karamanli Atlet Istanbul’da Ses Getirdi

Karaman’da atletizm antrenörü Cihan Güç esliginde yaklasik 3 ay önce atletizm bransiyla tanisan atletizm sporcusu Emine Akan, 23-25 Ocak 2016 tarihleri arasinda Istanbul Asli Çakir Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçeklestirilen Turkcell 16 Yas Alti ve Yildizlar Türkiye Salon Sampiyonasinda Türkiye 6.’si olma basarisi gösterdi. Basarili atlet yildizlar kategorisinde üç adim, uzun atlama ve yüksek atlama branslarinda katildigi yarislarda 3 aylik bir spor geçmisi olmasina ragmen 10.48’lik derecesi ile büyük kulüplerin dikkatlerini üzerine çekmeyi basarirken, atletizm milli takim kampina girmeye hak kazandi.
Hedeflerinin üç adim ve yüksek atlama branslarinda Türkiye rekoru kirip uluslararasi arenada Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek oldugunu belirten antrenör Güç;” Sporcumuzla kisa bir sürede disiplinli ve yogun bir tempoda çalisarak güzel bir basariya imza atmanin mutlulugunu yasiyoruz. Daha yolun basinda olmamiza ragmen inanarak çiktigimiz bu yolda emeklerimizin meyvesini ilk karsilasmamizda almamiz bizi daha da çok hirslandirdi. Sporcumuz insallah daha disiplinli bir çalisma ile daha güzel basarilara imza atacaktir” seklinde konustu.
Emine Akan’in elde ettigin basaridan dolayi mutlu olduklarini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Atletizm bransina yeni baslamis olan sporcumuzun kisa bir zamanda böyle güzel bir basari elde etmesi bizleri gururlandirdi. Sporcumuzu ve antrenörümüzü emeklerinden ve elde ettikleri basaridan dolayi tebrik ediyorum. Il Müdürlügü olarak basarili sporcularimizi desteklemeye devam edecegiz”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284