Kent Konseyi Kadinlar Meclisi’nden Sultanoglu`nu Ziyaret

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadinlar Meclisi Baskani Hilal Ugurlu ve meclis üyeleri Karaman’da yeni göreve baslayan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler.

Kent Konseyi Kadinlar Meclisi’nden Sultanoglu`nu Ziyaret

Bayan Ugurlu, ziyarette Sultanoglu’na yeni görevinde basarilar dileyerek Karaman’a hos geldiniz dedi. Kent Konseyi Kadin Meclisinin yaptigi çalismalar hakkinda bilgi veren Bayan Ugurlu, sunlari kaydetti:
“Kadin meclisi olarak bizler de sehrimizin kalkinmasi yönünde çesitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Baska yerlerde gördügümüz faydali çalismalari Karaman’da da uygulamak için arastirmalar yapiyoruz. Bunlardan bir tanesi de “Emekliyiz Gönüllüyüz” projemiz. Emekli olup bos oturan insanlari bir seyler yapmaya, bir ugras içerisinde bulunmaya sevk edecek yönde bir çalismamiz var. Bu projeye sizin de katki saglamanizi bekliyoruz. Bunun yaninda Karaman Belediyesi ve Kent konseyi olarak yürüttügümüz Okullar Hayat Olsun projesi de Karaman’da basarili bir sekilde sürdürülüyor. Ilimizin bugünkü durumundan daha ileriye gidebilmesi için egitimde de ön siralarda olmamiz lazim. Bugün bilgi çagindayiz. Insallah sizin gibi degerli yöneticilerimiz sayesinde hedeflerimize ulasacagiz. Kent Konseyi Kadinlar Meclisi olarak her zaman çalismalariniza destek olmaya haziriz. Yeni görevinizde basarilar diliyoruz.”
Milli Egitim Müdürü Sultanoglu'da bu nazik ziyaretten dolayi Kent Konseyi Kadinlar Meclisi Baskani Hilal Ugurlu ve meclis üyelerine tesekkür ederek, Milli Egitim Müdürlügü olarak bu ortak çalismalarda üzerlerine düsen görevi her zaman yerine getireceklerini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284