KMÜ Ögrencisinden Avrupa Üçüncülügü

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi ve milli sporcu Tugçe Demis, karate bransinda Istanbul’da düzenlenen Avrupa Sampiyonasinda üçüncülük, Endonezya’da düzenlenen Dünya Sampiyonasinda ise besincilik elde etti.

KMÜ Ögrencisinden Avrupa Üçüncülügü

KMÜ Beden Egitimi Ögretmenligi birinci sinif ögrencisi Tugçe Demis, karateye alti yasinda babasinin destegi ile basladigini belirterek, “Bugünlere gelmemde ailemin büyük etkisi var. Kiz kardeslerim de benim gibi milli sporcu. Bu güne kadar pek çok sampiyonluk yasadim ve 20’den fazla altin madalya kazandim. Simdi de Avrupa üçüncülügü ve dünya besinciligi yasadim. Insallah bundan sonra çok daha büyük basarilara imza atarim.” dedi.
Endonezya’nin baskenti Cakarta’da düzenlenen Dünya Ümit Genç ve 21 yas alti sampiyonasinin ardindan Karaman’a dönen milli sporcu Tugçe Demis, almis oldugu bu derecelerin Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi adina ilk basarisi olduguna dikkat çekerek, “Bundan sonraki ilk hedefim Balkan Sampiyonasina ve Olimpiyatlara katilarak uluslararasi alanda gerek ülkemi gerekse üniversitemi en iyi sekilde temsil etmek.” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284