Lastiklerini Kestikleri Araçlardan 700 Bin TL Çalan Zanlilar Yakalandi

Antalya Emniyet Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, 9 ilde araçlarin lastiklerini keserek bir yil içinde 700 bin TL çalan 4 zanliyi gözaltina aldi.

Lastiklerini Kestikleri Araçlardan 700 Bin TL Çalan Zanlilar Yakalandi

Antalya, Karaman, Ankara, Afyonkarahisar, Adapazari, Denizli, Osmaniye, Adana ve Mersin'de tapu müdürlüklerinde ve banka subelerinde islem yapan vatandaslarin araçlarini park haline geçene kadar takip ederek lastiklerini kestikleri araçlardan hirsizlik yapan zanlilar özel ekiple takibe alindi.
Ilimizde Atatürk Bulvari üzerinde bulunan bir bankadan para çeken K.Y. isimli sahsin para ile otosuna bindigi esnada süpheliler T.G., A.K., E.T. ve F.T. isimli sahislar müsteki K.Y’nin otosunun lastigini keserek parayi almaya tesebbüs etmeleri olayi ile ilgili Emniyet Müdürlügü görevlilerince süpheli sahislarin kimlik tespitinin yapilmasinin ardindan olay günü ilimize geldikleri aracin plakasi ve gidis istikametinin Antalya Emniyetine bildirilmesi üzerine Antalya ili Korkuteli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince süpheliler yakalanarak gözaltina alinirken, adli makamlara çikarilan sahislardan A.K, T.G ve E.T. mahkemece tutuklanarak Antalya Kapali Cezaevine konuldular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284