Polonyali Heyetten Baskan Çaliskan’a Ziyaret

Polonya’nin Lodzkie Bölgesel Yönetimi, “Valiliklerde AB Isleri Için Kapasite Olusturulmasi” Projesi (VABpro) kapsaminda yürütülen “AB-Türkiye Sehir Eslestirme Programi” çerçevesinde Karaman`a geldi.

Polonyali Heyetten Baskan Çaliskan’a Ziyaret

Lodzkie Bölgesel Kalkinma Ajansi Is ve Kamu Sektörü Müsavirligi Bölüm Direktörü Izabela Witaszek, Lodz Üniversitesi Uluslararasi Iliskiler Ofisi Baskani Liliana Lato, Lodzkie Bölgesi Marsal Ofisi, Tanitim ve Uluslararasi Isbirligi Bölümü görevlisi Katarzyna Stachurska'dan olusan heyet, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i ziyaret etti.
Polonyali misafirleri makaminda kabul eden Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karaman hakkinda bilgiler verdi. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çaliskan “ VABpro ve buna benzer uluslararasi projelerle ülkelerin ve sehirlerin isbirligi içerisinde önemli isler gerçeklestiriliyor. Geçtigimiz dönemlerde de buna benzer bir çok proje ile Karaman yurtdisindan gelen misafirlerimize ev sahipligi yapmistir” dedi.
Ziyaret esnasinda Polonyali heyet adina konusan Izabela Witaszek; Karaman’da olmanin çok güzel oldugunu ve Karaman’i çok sevdiklerini, sirin ve temiz bir sehir oldugunu ifade etti. Ev sahipligi ve misafirperverliklerinden dolayi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a tesekkür etti.
Ziyaretin ardindan Baskan Çaliskan konuklara Yunus Emre’nin heykelini hediye etti. Polonyali heyet Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren gezi otobüsü ile Karaman’i gezdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284