Soguk Heykel Atölyesi’nden Çanakkale Gösterisi

Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Makro Alisveris Merkezi Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yildönümü nedeniyle Izmir Soguk Heykel Atölyesi oyuncularini konuk etti.

Soguk Heykel Atölyesi’nden Çanakkale Gösterisi

Konuyla ilgili olarak kendisinden bilgi edindigimiz Makro Market Müdürü Mehmet Çevik, “Karamanli hemserilerimize alisveris merkezi olarak sadece ekonomik anlamda hizmet vermiyor. Türkiye’ye mal olmus günün önemine göre sosyal ve kültürel etkinlikler sergileyerek çalismalarini sürdürüyor. Son olarak da Çanakkale Zaferinin yildönümü nedeniyle Izmir Soguk Heykel Atölyesi oyuncularini ilimize getirerek bir etkinlik gerçeklestirdik. Sizinde gördügünüz gibi Karamanli hemserilerimiz oyunu ilgiyle izlediler ve alkisladilar” dedi.
Soguk Heykel Atölyesi Halkla Iliskiler Sorumlu Hüseyin Özer yaptigi açiklamada “Soguk Heykel Atölyesi 18 Mart 2013'te önce Konya Makro Avm'de, sonrasinda da Karaman Makro Avm'de Çanakkale sehitlerimizi 5 soguk heykel tiyatrosuyla aniyoruz. Soguk Heykel tiyatromuzla Izmir, Samsun, Gaziantep, Antalya'dan sonra Konya ve Karaman'da da tarihimizi yasatmaya ve görebildiginiz her yerde olmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284