TKDK, Sanayiciye Kendini Tanitacak

Tarimsal ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu kendini tanitim toplantilarini sürdürürken 22 Ocak Sali günü Organize’de sanayicilerle bir araya gelecek.

TKDK, Sanayiciye Kendini Tanitacak

Toplantida IPARD programi, faydalanicilarin sunacagi projeler ve en az 5. 000, en fazla 3.000.000 Avroya kadar hibe destegi verilecegi katilimcilara sunum seklinde anlatilacak.
Il Koordinatörü Bahtiyar Çetin, Tarimsal ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu Karaman Il Koordinatörlügü’nün de içerisinde yer aldigi toplam 42 il koordinatörlügünün en yakin zamanda 9. Çagri ilanina çikacagi müjdeledi. 9. Çagri ilani ile Karaman ilimizde de proje alinabilecek ve sözlesmeler imzalanarak Karaman’a çok önemli hibe dagitilacagi vurgulandi. Bunun yaninda Karaman Il Koordinatörlügü olarak resmi kurum ve kuruluslara, sivil toplum kuruluslari, potansiyel faydalanicilara ve tüm ilgililere yönelik tanitim ve bilgilendirme toplantilari çerçevesinde saat 14.00’de Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü toplanti salonunda Karaman Il Koordinatörlügü ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü ile koordineli sanayicilere, is adamlarina, faydalanicilara yönelik bilgilendirme toplantisi yapilacak.
Diger taraftan 24-25 Ocak tarihlerinde de Karaman Koordinatörlügü Toplanti Salonunda danisman firmalara yönelik olarak iki gün süreyle egitim düzenlenecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284