Vali Koca: Kamuda Yapilan Yolsuzluga Asla Müsamaha Göstermem

Ilimiz Valisi Murat Koca, basin ve medya kuruluslarinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Vali Koca: Kamuda Yapilan Yolsuzluga Asla Müsamaha Göstermem

Valilik Toplanti Salonunda gerçeklesen sohbet toplantisinda Vali Murat Koca, Karaman’da göreve baslayali 5 ayi doldurdugunu belirterek, “Karaman’i burada göreve basladiktan sonra tanidim. Tanidikça da çok sevdim. Sehrimiz Iç Anadolu’nun ulasima en uygun bölgesi. Terör bölgesi olmamasi sebebiyle huzurlu ve sakin bir kent. Burada insanlar ilin kalkinmasi ve gelismesi için çalisiyor. Karaman’da issizlik sorunu yok. Is begenmeme var. Gerçekten ise ihtiyaci olan her türlü isi yapabilir” dedi.
Vali Koca, Karaman’da mevcut kamu yatirimlarinda kaynaklarin yerinde harcandigini ve ihalelerde yolsuzluk olaylarinin olmamasinin sevindirici oldugunu ifade ederek, “30 yillik kamu hizmeti hayatimda hep yolsuzluklarin üstüne gittim. Burada da müsamaha göstermem. Ben kendi özel hayatimda tutumlu, devletin kaynaklarinda cimriyim. Su ana kadar Karaman’da ihaleye fesat karistirma olarak iki konuda savciliga suç duyurusunda bulunduk. Sonuçlarinin da takipçisi olacagiz” diye konustu.
Sohbet ortaminda geçen toplantida, Vali Koca göreve geldiginden bu güne kadar yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalar hakkinda basin mensuplarina bilgi vererek, bu tür toplantilarin sürekli yapilacagini ifade etti. Karsilikli soru cevap seklinde devam eden toplanti, hatira fotografinin çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284