Karaman Serbest Bölge Çalistayi Ve Ekonomik Vizyon Toplantisi 16 Ekim’de Yapilacak

Karaman’in yeni bir ekonomik siçrama gerçeklestirebilmesi için Serbest Bölge seçenegi ve dünyanin çesitli ülkelerindeki uygulama örneklerinin sunumlari ile birlikte Gida Vadisi, Markalasma ve marka birliklerinin de müzakere edilecegi “Karaman Serbest Bölge Çalistayi ve Ekonomik Vizyon toplantisi 16 Ekim Cuma günü Demosan Otel’de gerçeklestirilecek.

Karaman Serbest Bölge Çalistayi Ve Ekonomik Vizyon Toplantisi 16 Ekim’de Yapilacak

Ekonomi Bakani Nihat Zeybekçi’nin de katilacagi toplanti iki oturum halinde yapilacak. Saat 09.00’da protokol konusmalariyla baslayacak toplanti Karaman tanitim filminin gösterimiyle devam edecek.
Daha sonra çalistayin birinci oturumuna geçilecek. Oturumun moderatörlügünü Konya Tarim ve Gida Üniversitesi Mütevelli Heyet üyesi eski TIKA Baskani Dr. Öner Kabasakal yürütecek. Oturumda II. Biologica Isbirligi Organizasyonu Pazarlama Baskani Devide Pierleoni “Marka Birligi’nde Italya’dan Bir Basari Hikayesi” sunacak. Eurosis Consulting Italya Ülke Müdürü Giuseppe Reggia Italya Küçük ve Orta Ölçekli Isletmeler Için Küresel Rehabette Yeni Trend, Marka Birlikleri, Professor Emeritus TU Delft, the Netherlands Baskan, Çesitlilik Kurumu ve Kadinlarin Katilimi (DIWA) Idari Müdür, Wissema Danismanlik Ltd. Üçüncü Jenerasyon Üniversitelere Dogru ve Yasamda Sibirya Dersleri, Ask ve Ölüm eserlerinin yazari" Prof. Dr. Ir. J.G. Wissema “Tarimda Inevasyon: Hollanda ve Hollanda Gida Vadisi Örnegi” hakkinda bilgiler verecek. 1. Oturum soru-cevap bölümüyle sona erecek.
Ögle yemegi ve serbest zamanin ardindan saat 14.00’de ikinci oturum baslayacak. Oturumun bu bölümünde Ekonomi Bakanligi Serbest Bölgeler, Yurtdisi Yatirim ve Hizmetler Genel Müdürü Ugur Öztürk “Türkiye’de Serbest Bölge Uygulamalari” konusunda, ESBAS Serbest Bölgesi Kurucu ve Isleticisi Yürütme Kurulu Baskani Dr. Faruk Güler, Serbest Bölgeler Tecrübelerini Karaman Ile Paylasiyor; Ege Serbest Bölgesi, MESBAS Genel Müdürü Edvar Mum’da Serbest Bölgeler Tecrübelerini Karaman ile paylasiyor. Mersin Serbest Bölgesini anlatacak. Program soru-cevap kismindan sonra saat 17.00’de düzenlenecek plaket töreni ile sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284