Artik Nikâhlar Mümine Hatun Nikâh Salonu`nda Kiyilacak

Karaman Belediyesi, Evlendirme Memurlugu artik Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde hizmet verecek ve nikâhlar Mümine Hatun Kültür Merkezi`ndeki nikah salonunda kiyilacak.

Artik Nikâhlar Mümine Hatun Nikâh Salonu`nda Kiyilacak

Daha önce belediye Yazi Isleri Müdürlügü bünyesinde hizmet veren evlendirme memurlugu artik Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesine alindi. Yeni evlenecek olan çiftlerin belediye binasinda yapilan nikâh islemleri artik Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde yapilacak. Nikâhlarda bu merkezde düzenlenen yeni nikâh salonunda kiyilacak.
Esi Serife Çaliskan ile birlikte Mümine Hatun Nikâh Salonu'nda incelemelerde bulunan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan; " Evlenecek çiftlerin nikâh islemlerini tek noktadan rahat bir sekilde yaparak, sonrasinda ise daha güzel ve genis bir ortamda nikâhlarinin merasimlerini gerçeklestirebilmeleri için belediye hizmet binamizda Yazi Isleri Müdürlügümüz bünyesinde hizmet veren evlendirme memurlugunu Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügümüze bagladik.
Mümine Hatun Kültür Merkezi'nde bulunan salonu da nikâh salonu olarak yeniden düzenledik. Artik çiftlerin nikâhlarini daha genis ve daha güzel bir mekânda kiyacagiz. Çiftler, bu önemli ve güzel günü yakinlari ve sevdikleriyle birlikte yasayacaklar. Yeni nikâh salonu Karaman'a hayirli olsun. Evlenen ve evlenecek olan bütün çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284