Belediye Meclisi Toplandi. Görev Bölümü Yapildi

30 Mart seçimlerinin ardindan ilimiz Belediye Baskanligi’na seçilen Ertugrul Çaliskan ve Meclis üyeleri, yeni dönemin ilk meclis toplantisini yapti.

Belediye Meclisi Toplandi. Görev Bölümü Yapildi

Toplanti öncesinde bir konusma yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, “Belediyede artik hep birlikte yeni bir düsünce ve yönetim tarzini, ayni zamanda hemserilerimizin belediye algisini degistirmemiz gerektigine inaniyorum. Belediyeleri bu süre içerisinde hepiniz sahada gezdiginiz dolastiniz. Bizlerde gezip dolastik. Sanki kaldirim yapan, yol yapan, park yapan bir algi var. Evet bu bizim asli görevimiz. Ama biz bundan sonra sehrin ekonomik, sosyal ve kültürel degisiminde en aktif görevi alacak yapida hep birlikte lokomotif görevi üstlenecegiz. Biz, halkimiz tarafindan bu sehir iyi yönetilsin diye is basina getirildik. Belediye olarak sivil toplum örgütlerimizle, kamu kurumlarimizla, Valimizle hep birlikte ortak çalisarak ilimizin ortak hedeflerine dogru hep birlikte bu sehri keyif aldiklari, disaridan gelen insanlarinda bu sehri yasamak için tercih ettikleri noktaya hep birlikte getirecegiz. Bütünsel olarak gerek siyasi kadrom, gerekse idari kadromun bir takim oldugunu düsünüyorum. Bu takim bu sehrin insanlarina hizmet etmek için canla basla çalisip üretecek. Ve hepimiz bu görev sürelerini tamamladigimiz zaman huzurlu ve basimiz dik olmali. Buna çok önem veriyorum. Karaman Belediyesi bu sehrin ortak aklinin kullanildigi bir merkez haline gelecek. Ortak projelerde lokomotif görevi üstlenecek” dedi.
Daha sonra Meclis Baskanvekilligi seçimlerine geçildi. Yapilan oylama sonunda birinci baskanvekilligine Ali Konukseven, ikinci baskanvekilligine ise Elif Dilara Güngör seçildi.
Meclis Divan Katipliklerine ise Fadime Akkus ile Dede Riza Akgül seçilirken Encümen üyeliklerine ise Beytullah Karakas, Recep Oguzcan ve Mustafa Sari seçildi.
Meclis Ihtisas Komisyonlari üyelikleri seçimlerinin ise bugün yapilacak toplantida yapilacagi ögrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284