Demosan Otel, Çalisan Gazetecileri Unutmadi

10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü nedeniyle ilimizde faaliyetlerini sürdüren Demosan Otel Yönetim Kurulu Baskani Kadir Demirel, basin çalisanlarina bir ögle yemegi verdi.

Demosan Otel, Çalisan Gazetecileri Unutmadi
Yemekte gazeteciler adina konusan Gazeteciler Cemiyeti Baskani Ahmet Küçükcicibiyik, “Tüm meslektaslarimin 10 Ocak Çalisan gazeteciler günlerini kutluyorum. Böyle bir günde bize kapilarini açarak destek verdikleri içinde Demosan Otel Yönetim Kurulu Baskani Kadir Demirel’e de tesekkür ediyorum. Bugün aslinda çok farkli bir program düsünmüstük. Ankara’dan Anadolu Ajansi Genel Müdür Yardimcisi Ahmet Tek arkadasimizla birlikte bir seminer gibi bir düsüncemiz olmustu ama hem Ankara’daki yogunluk nedeniyle bu programi gerçeklestiremedik. Böyle bir ortamda gazeteciler olarak bir arada bulunmak güzel. Yilda iki kez bir 10 Ocak birde 24 Temmuz’da gazeteciler günlerinde bir araya geliyoruz” dedi.
Demosan Otel Yönetim Kurulu Baskani Kadir Demirel’de, “Gazetecilik mesleginin zorluk derecesi oldukça fazla oldugunu ve meslegini icra eden siz gazetecilerin fedakarca çalismalari göz ardi edilemez. Siz gazetecilerin kis yaz demeden her türlü zor sartlarda görev yaptiginizi biliyor, her türlü iklim kosulunda ve günün her saatinde ilimizde yasanan gelismeleri takip eden siz medya mensuplarimizin bu özel gününü sirketim ve sahsin olarak kutlar, bugüne kadar yürüttügünüz bu önemli görevde gelecekte de basarilar dilerim” dedi.
Anadolu Basin Birligi Baskani Ali Ünlüer’de, “Ilimizde bulunan gazetelerin her biri bu kültür hizmetinin bir koludur. Basinda hizmet eden basin emekçilerine verdiginiz bu davetten dolayi sizlere tesekkür ediyoruz. Karaman’a otelcilik anlaminda ilk büyük yatirimi yaparak digerlerine öncülük ettiniz bu bakimdan da sizleri kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284