“Ögretmenler Arasi Satranç Turnuvasi Sona Erdi”

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Satranç Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen Ögretmenler Arasi Satranç Turnuvasi sona erdi.

“Ögretmenler Arasi Satranç Turnuvasi Sona Erdi”

24 Kasim Ögretmenler Günü sebebiyle Ögretmenevi Salonunda düzenlenen “Ögretmenler Arasi Satranç Turnuvasi 16-20 Kasim 2015 tarihleri arasinda Ögretmenevi Salonu’nda gerçeklestirildi. 12 ögretmenin katildigi turnuva zorlu mücadelelere sahne olurken 20 Kasim 2015 tarihinde gerçeklestirilen final karsilasmalari renkli görüntülere sahne oldu. Zorlu geçen müsabakalar sonunda Hüseyin Kantar birinci, Salih Mollaoglu ikinci ve Fatih Yildizbas üçüncü olan sporcular oldu.
Ögretmenler günü sebebiyle böyle bir müsabaka düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Ögretmenevi’nde gerçeklestirilen müsabakalarimiz Karaman’da görev yapan Il Milli Egitim Müdürlügü’ne bagli okullarda, özel okullarda ve emekli olan 12 ögretmenimizin kiyasiya mücadelesine sahne oldu. Zevkli ve çekismeli geçen müsabakalarda amacimiz ise egitim camiasinin kaynasmasi ve moral motivasyonunun arttirilmasina yönelikti. Turnuvaya katilarak yarismalarimiza renk katan ve dereceye giren ögretmenlerimizi tebrik ediyor, tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284