KMÜ Ögrencilerinden Taekwondoda Birincilik

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO) ögrencileri Fulden Gökalp ve Fuatcan Aldemir Konya’da düzenlenen Kulüpler Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda Türkiye birincisi oldular.

KMÜ Ögrencilerinden Taekwondoda Birincilik

Selçuk Üniversitesi 19 Mayis Spor Salonunda 58 kulüpten yaklasik 900 sporcunun katildigi sampiyonada müsabakalar tamamlandi. Turnuva sonunda 57 kiloda bayanlarda yarisan Fulden Gökalp ile erkekler 58 kiloda yarisan Fuatcan Aldemir Türkiye birinciligine imza atarak KMÜ adina yeni bir gurur daha yasatti.
Hedef Avrupa ve Dünya Sampiyonlugu
Gökalp ve Aldemir kazandiklari basaridan dolayi mutlu olduklarini ve 09-13 Ocak 2016 tarihleri arasinda yapilacak olan Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasina daha hirsli bir sekilde hazirlandiklarini belirttiler. Büyükler Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda da sampiyonluk elde edip 2016 Avrupa Sampiyonasina katilmak ve buradan iyi bir derece almak istediklerini belirten Gökalp ve Aldemir, ayrica nisan ayinda yapilacak olan Üniversiteler Türkiye Taekwondo Sampiyonasinda yine derece elde edip Üniversiteler Dünya Taekwondo Sampiyonasina isimlerini yazdirmayi hedeflediklerini söylediler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284