3 Bant Bilardo Müsabakalari Nefes Kesti

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Il Temsilciligi 2016 yili faaliyet programinda yer alan büyükler bilardo il birinciligi müsabakalari sona erdi.

3 Bant Bilardo Müsabakalari Nefes Kesti

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Bilardo Salonunda yapilan Büyükler 3 Bant Bilardo Il Birinciligi müsabakalari 45 sporcunun kiyasiya mücadelesine sahne oldu. Seyir zevki yüksek geçen müsabakalarda sporcularin birincilik için verdikleri mücadele turnuvaya ayri bir hava katarken, sporseverlerin bilardo bransina olan ilgisi gözerden kaçmadi. 7 gün süren ve çekismeli geçen müsabakalar sonunda sampiyonluk ipini Ismail Yasin gögüslerken, Mustafa Demir, Ahmet Kaloglu, Ali Tuzcu, Osman Yilmaz ve Ali Kirici Mart ayinda yapilacak olan Türkiye Bilardo Sampiyonasinda Karaman’i temsil etmeye hak kazanan sporcular oldu.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Mustafa Karadeniz tarafindan verildi.
Müsabakalara katilim saglayan tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Büyükler Bilardo Il Birinciligi müsabakalarini yüksek bir katilimla basarili bir sekilde tamamladik. Müsabakalar sonunda dereceye girerek ilimizi Türkiye Sampiyonasinda temsil etmeye hak kazanan sporcularimizi tebrik ediyor ve basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284