Basarili Karatecilerden Kisacik’a Ziyaret

Aksaray’da gerçeklestirilen ikinci Hasandagi Karate Turnuvasinda madalyalarla dönen Gençlik Spor Kulübü karate takimi Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti.

Basarili Karatecilerden Kisacik’a Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonun faaliyet programinda yer alan 2. Hasandagi Karate Turnuvasi 21 Kasim 2015 tarihinde Aksaray’da gerçeklestirildi. Karaman ekibinin de yer aldigi turnuvaya Ankara, Adana, Afyon, Aksaray, Konya, Kayseri, Kirsehir, Kirikkale ve Usak illerinden gelen toplam 450 sporcu kata ve kumite kategorilerinde mücadele etti.
Karaman’i bu zorlu turnuvada karate antrenörü Ihsan Özbek esliginde temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü karate takimi genel klasmanda kata kategorisinde 2’inci, kumite kategorisinde ise genel klasmanda 3’üncü olarak 7 altin, 8 gümüs ve 6 bronz madalyanin sahibi oldu.
Turnuva sonrasi Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret eden karate takimi turnuva hakkinda Kisacik’a bilgi verdi. Gerçeklestirilen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Kisacik ise;” Ilimizi Aksaray’da düzenlenen turnuvada temsil ederek gururlandiran ve madalya ile geri dönme basarisini gösteren karatecileri cani gönülden kutluyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü olarak basarili sporculari her kosulda destekleyecegiz. Sporcularimiza ve antrenörlerimize basarilar diliyorum” diye konustu.
Ziyaret, günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284