Ermenek Doga Ve Su Sporlari Kulüp Baskani Degisti

2012 yili yaz aylarinda kurulan ve birçok bransta faaliyet gösteren Ermenek Doga ve Su Sporlari Gençlik Spor Kulübü yapilan olagan üstü kongreyle baskanini degistirdi. Kulübün kurulusundan beri yönetimde bulunan ve son olarak baskanligini yürüten Ali Aydogmus Anakara’daki yogun mesaisi nedeniyle görevi eski 70 Karaman Spor baskani Yusuf Ünalan’a devretti.

Ermenek Doga Ve Su Sporlari Kulüp Baskani Degisti

Yaklasik 14 yildir, Akin Spor ile baslayip sirasiyla Karaman Gençlerbirligi ve 70 Karaman Spor’un baskanligini yapan Ünalan su anda Bayan Voleybol’da grubunda iddiali olan Ermenek D.S.Sporlari Kulübünün baskani olarak göreve basladi. Bayan Voleybol haricinde Doga ve Su sporlari branslarinin faaliyete geçirilerek kulübü aktif olarak Karamanli sporseverlerin hizmetinde olacagini belirten Ünalan, “Karaman ve Ermenek agirlikli olarak faaliyet gösteren kulübümüz, Futbolda dâhil olmak üzere bir çok bransta alt yapi agirlikli olarak bir çalismanin içerisine girecegiz. Hedefimiz Ahlakli ve Maneviyatli Karamanli gençleri, kabiliyetlerine göre spor branslarina kazandirmak” dedi.
Geçtigimiz yillarda Aksaray’da düzenlenen Yildiz Erkekler Finallerinde Fenerbahçe ile karsilasan Akin Spor’un o günkü antrenörü Arslan Sami Sen, sportif Direktörü Burçin Albayrak ve Kulüp Baskani Yusuf Ünalan yine ayni ekiple bir araya geldi. 2007 de oynanan finalleri ve Fenerbahçe ile oynanan müsabakalari hatirlatan Ünalan, “Bunlar hayal degil, biz daha önce bir çok büyük kulüp ile karsilastik. Bayan Voleybol takimimiz da suanda Grubunda iddiali durumda. Biz kizlarimiza güveniyoruz ve bir üst lige çikacagimizi düsünüyoruz. Karamanli Sporseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284