Babaoglu Koleji Büyüyor

Ilimizde 13 yildir faaliyet gösteren, egitim alanindaki çalismalariyla örnek olan ve akademik basarilariyla Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasinda yer alan Babaoglu Koleji, ek binasi ile büyümeye devam ediyor.

Babaoglu Koleji Büyüyor

Karaman egitimine yaptigi büyük katkilarla örnek olan Bifa A.S. Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu, bu kez Özel Babaoglu Ilkokulu’nun temelinin atilmasinin mutlulugunu yasadi.
Temel atma programinda bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ün, “Halkimizin yogun talebi ve 4+4+4 sisteminin geregi ilkokul binamizin yapimi basladi. Amacimiz, ailelerin Babaoglu Egitim Kurumlari’na duydugu güveni devam ettirmek ve nitelikli bireyler yetistirmektir. Hem akademik basari hem de sosyal faaliyetleri dolu dolu gerçeklestiren kurumumuz, verdigi hizmetin kalitesini artirmak için yeni bir binaya ihtiyaç duydu. Egitim için tüm imkânlarini seferber eden Bifa A.S. yönetimi de bu firsati bizlere tanidi. Okullarimiz 37 bin 000 metre karelik bir alanda hizmet vermektedir. Ilkokul binamiz 3 bin 900 metre karelik kapali alani ile hizmet verecektir. 16 derslikli ilkokul binamiz ile toplam derslik sayimiz 34 olacaktir. Dersliklerin yani sira 2 fen laboratuari, 2 bilgisayar laboratuari, 2 müzik sinifi, 2 görsel sanatlar atölyesi, 2 satranç sinifi ve çagdas egitimin gereklerini yerine getiren tam donanimli teknolojik siniflarimiz ile egitim ögretim kalitemizi artirmaya devam edecegiz. Ögrencilerimiz, oyun alanlarimizin, parklarimizin ve hayvanat bahçemizin bulundugu, yesilin hakim oldugu bir alanda, derslerinin yaninda, hem hosça vakit geçiriyor hem de spor yapma imkani buluyorlar. Mevcut spor alanlarimiza ek olarak kapali spor salonu da planlarimiz arasinda yerini almistir. Eylül ayinda bitirilmesi planlanan ilkokul binamizin, velilerimize, ögrencilerimize, okulumuza ve ilimize simdiden hayirli olmasini diler, basta Sayin Yilmaz Babaoglu olmak üzere Bifa A.S. Yönetim Kurulu Baskani Sayin Necati Babaoglu’ na, Bifa A.S. yönetimine, çalisanlarina ve emegi geçen herkese tesekkür ederim.” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284