Esnaf Ve Firincilar Odasindan Karaman’a Yakisir Davranis

Türkiye Çocuk ve Yildizlar Satranç Ligi Final Müsabakalari 19–24 Nisan 2013 tarihleri arasinda ilimizde Demosan Otel’de yapilacak. Turnuvaya katilacak sporcu ve ailelerine ilimizde bulunan yeme-içme tesislerinde turnuva süresince yüzde 20 indirim uygulanacak.

 Esnaf Ve Firincilar Odasindan Karaman’a Yakisir Davranis

 

 
Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu bu konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Ilimizde yapilacak olan Türkiye Çocuk ve Yildizlar ligi satranç yarismalarina katilimin yogun olmasi nedeniyle Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi ile Firincilar Odasi sporcu ve ailelerine lokanta, pastane gibi yerlerde yüzde 20 indirim uygulayacaklarini ve isyerlerinin camlarina ilgili duyuruyu asacaklarini belirtmislerdir. Ilimizde bulunan otellerde ise tam doluluk yasanirken suana kadar konaklamak için 800 sporcu, veli ve antrenör basvuruda bulundu. Bu sayinin turnuva tarihine kadar bin kisiyi bulacagini tahmin ediyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez’e, Karaman esnafina sahsim ve Türkiye Satranç Federasyonu adina tesekkür ediyorum” diye konustu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Ahmet Yenilmez’de, “Ilimizde 18 – 24 Nisan 2013 tarihleri arasinda 7 gün süreyle Türkiye Çocuk ve Yildizlar Satranç Turnuvasi düzenlenecektir. Türkiye’nin degisik illerinden yaklasik bin sporcu ve yönetici ilimize gelecektir. Bu süre içerisinde Satranç müsabakalarinin yaninda ilimizin çesitli tarihi ve turistik yerlerini gezecekler. Lokanta, pastane, kafe gibi yerlerden de yeme-içme ihtiyaçlarini karsilayacaklar. Alis-veris yapacaklardir. Sporcularin ilimizde kaldiklari süre içerisinde ilimizden, esnafimizdan memnun kalmasi, gelecek yillarda da ilimize bu tür organizasyonlarin verilmesine vesile olacaktir. Bu nedenle Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi, Karaman Firincilar, Lokantacilar, Pastacilar ve Gida Maddesi Üreten Isyerleri Esnaf Odasi ile Karaman Satranç Il Temsilciligi olarak sporcularimiza Karaman’da bulunduklari süre içerisinde yeme-içme tesislerimizde %20 indirim uygulanacaktir. Konu ile ilgili hazirlanan afisler isyerlerine asildi. Bu tür etkinlikler Karaman esnafina hareketlilik ve kazanç getirir. Bu müsabakalarin ilimizde tertip edilmesinde emegi geçen Karaman Milletvekillerimize, Valimize, Satranç Federasyonu Baskanina, Karaman Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu’na tesekkür ederim. Buna benzer diger sportif etkinliklerin ilimizde artarak devam etmesini dilerim. Bu vesileyle esnaf ve sanatkârlarimiza bol kazançlar ve hayirli isler dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284