Küçükler Masa Tenisi Müsabakasi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü masa tenisi il temsilciligi faaliyet programinda yer alan masa tenisi il birinciligi müsabakalari sona erdi.

Küçükler Masa Tenisi Müsabakasi Sona Erdi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Kazim Karabekir Spor Salonunda 10 ocak 2015 tarihinde yapilan küçükler masa tenisi il birinciligi müsabakalarina 6 okuldan 40 sporcu katildi. Heyecanin yüksek oldugu müsabakalarda erkekler kategorisinde Zübeyde Hanim Ortaokulu birinci olurken, kizlar kategorisinde bu isim Makbule Orman Ortaokulu oldu. Zevkli geçen sampiyonada küçük raketlerin büyük hünerleri abilerini aratmadi. Oldukça çekismeli geçen müsabakalarda il birinciligi için ter döken küçük raketlerin mücadelesi müsabakalara ayri bir hava katti.
Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, müsabakalara 6 okuldan 40 sporcunun katildigini söyledi. Tüm spor branslarinda oldugu gibi masa tenisi sporuna da küçük yaslarda baslamanin önemini belirten Kisacik, “Okullarda basarili ögrencileri bünyemizde yer alan alaninda uzman antrenörlerimizce kulüplere kazandiriyoruz. Antrenörlerimiz ile birlikte ilimizde yer alan tüm okullarda yetenek taramasi yapiyoruz. Bu müsabakalarda ögrenciler ve kulüpler için büyük firsat. Karaman’da olarak sürekli yükselen grafigimiz var. Bu basarilarimizi daha da yukari tasiyacagiz.” diye konustu.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz, Okul Sporlari il temsilcisi Özgür Tunçalp, Yunus Emre Ortaokulu müdür yardimcisi Cihan Kara ve Beden Egitimi Ögretmeni Ümit Süleyman Büyüktekin tarafindan verildi.
Müsabakalarda alinan toplu sonuçlar ise;
Erkekler Kategorisi
1. Zübeyde Hanim Ortaokulu
2. Siyahser Ortaokulu
3. Makbule Orman Ortaokulu
4. Sehit Durmus Ali Uzun Ortaokulu
Kizlar Kategorisi
1. Makbule Orman Ortaokulu
2. 100. Yil Ortaokulu
3. Zübeyde Hanim Ortaokulu
4. Ayranci YBO
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284