Kulüpler Voleybolda Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Voleybol Il Temsilciligi 2016 yili faaliyet programinda yer alan Kulüplerarasi Yildizlar Voleybol Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

Kulüpler Voleybolda Kupalar Sahiplerini Buldu

22-24 Subat 2016 tarihleri arasinda Kazim Karabekir Spor Salonunda gerçeklestirilen kulüplerarasi yildizlar voleybol il birinciligi müsabakalari sekiz spor kulübünden yaklasik 96 sporcunun çekismeli mücadelesine sahne oldu. Her yil düzenli olarak gerçeklestirilen ve bu yilda yogun bir katilimla gerçeklestirilen yildizlar kulüp voleybol müsabakalari bir birinden çekismeli heyecan dolu maçlara sahne oldu. Sporcularin dereceye girebilmek için verdigi mücadele sporseverlere heyecan dolu maçlar yasatirken, sporcularin hücum ve savunmada gösterdigi estetik hareketler renkli görüntülere sahne oldu.
Üç gün boyunca zevkli ve çekismeli geçen maçlar sonunda erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Spor Lisesi Kulübü gögüslerken, Gençlik Spor Kulübü ikinci, Bifa Lisesi Spor Kulübü üçüncü ve Fatih Anadolu Lisesi Spor Kulübü dördüncü olan takimlar oldu. Kizlar kategorisinde ise bu isimler Spor Lisesi Kulübü birinci, Gençlik Spor Kulübü ikinci, Bifa Lisesi Spor Kulübü üçüncü ve Istiklal Ortaokulu Spor Kulübü dördüncü olan takimlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Okul Sporlari tertip Komite Üyesi Hüseyin Kutan, Voleybol Il Temsilcisi Ali Sak ve Voleybol Antrenörü Sadik Tekin tarafindan takdim edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284