Milli Egitimde Yeni Yapilanma

Milli Egitim Bakanligi merkez teskilatinda yeniden yapilandirilmis, bu yapilandirmaya paralel olarak Il Milli Egitim Müdürlüklerinde de yeni düzenlemeler yapildi.

Milli Egitimde Yeni Yapilanma

Ilimiz Milli Egitim Müdürlügü de yapilandirmasini tamamlayarak yeni olusturulan birimlere sube müdürü atamalarini gerçeklestirdi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu bir toplanti yaparak görev dagilimini açikladi.
Yeni teskilat degisikligi ile her birimin basina bir sube müdürü atandigini ifade eden Sultanoglu, “Yeni sube müdürlerimizin atanmasiyla eksik olan kadrolarimizi tamamlayarak yapilanmamizi gerçeklestirdik. Yeni yapilanmayla uzmanlik alanlari olusturuldu. Artik her birim kendi alaninda uzmanlasacak ve bu durum bize önemli imkân ve firsatlar sunacaktir. Bu imkânlarla birlikte ekip olarak basariya odaklanacagiz. Her sube müdürümüz kendi alaninin yani sira Milli Egitim bünyesindeki diger alanlara da vakif olarak, isbirligi içerisinde çalisacaklardir” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Sayin Sultanoglu, öncelikli hedeflerinin iyi insan yetistirmek oldugunu vurgulayarak, “Akademik basari, sinav basarisi süphesiz çok önemlidir. Fakat bundan daha önemlisi iyi insan yetistirmektir. Etik ve moral degerlerle donanmis bir nesil yetistirdigimiz zaman akademik basari da kendiliginden gelecektir. Bizler idari kadrosu, ögretmeni, ögrencisi ve velisi ile büyük bir camiayiz. Basariya ulasmak için hep birlikte çalismamiz gerekir. Bu anlamda her kesimin istek, öneri ve destegini bekliyoruz.” dedi.
Toplantinin sonunda Il Milli egitim Müdürü Asim Sultanoglu Ilgili birim sube müdürlerine yeni görevlerinde basarilar diledi.
Il Milli egitim müdürlügünün birimleri ve sorumlulari asagidaki sekilde belirlendi.
Abdülküddüs BUDAK Hukuk Hizmetleri
Ömer KILIÇ Özel Ögretim Kurumlari
Abdülkerim ÇÖMÇE Hayat Boyu Ögrenme Hizmetleri
Emetullah EMRE Mesleki Teknik Egitim Hizmetleri
Turan KAYACILAR Insan Kaynaklari Hizmetleri
Adem SARNIÇLI Destek Hizmetleri
Abdurrahman KURT Din Ögretimi ve Özel Büro Hizmetleri
M. Akif DUMAN Insaat ve Emlak Hizmetleri
Yavuz SELIMOGLU Strateji Gelistirme Hizmetleri
Hasim TUNCA Ortaögretim Hizmetleri
Adem BÜYÜKZENGIN Temel Egitim Hizmetleri
Zeki TUMAN Bilgi Islem ve Egitim Teknolojileri Hizmetleri
Ahmet AYDOGDU Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284