Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Matematik Olimpiyatlari’nda 10 Da 10 Yapti

Irfan Ataseven Fen Lisesi’nin düzenledigi Matematik Olimpiyatlari’nda Özel Karaman Gevher Hatun Ilkögretim Okulu ögrencileri hem bireysel olarak hem de kitlesel olarak büyük basari elde etti.

 Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Matematik Olimpiyatlari’nda 10 Da 10 Yapti

 

Ilk 10’un tamamini Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu 8.sinif ögrencilerinin olusturdugu olimpiyatlarda birinciligi 3 bin 951 puan ile Enes Burak Bilgin aldi.
Okul Müdürü Tanju Yildirim, Matematik Olimpiyatlari’nin 1.asamasinda önemli bir basari elde ettiklerine dikkatleri çekerek 2.asamada yarisacak 30 ögrenciden 23 ögrencinin de kendi ögrencileri oldugunu söyledi. Basarilarinin her alanda artarak devam ettigini sözlerine ekleyen Yildirim “Matematik evrensel bir dil, bu dili bilgiler esiginde süsleyerek konusturan ögrencilerimizi kutluyorum. Yapilan olimpiyat çalismalarimizin meyvesini topluyoruz. Art arda gelen görkemli basarilarimizin kaynaginda bu ise gönül vermis, samimi, her seyini ortaya dökerek fedakârca çalisan ögretmenlerimiz yer almaktadir. Emegi geçen herkesi kutluyorum. Basarili çalismalarin devamini diliyorum.”dedi.
Özel Karaman Gevher Hatun Ilkögretim Okulu Egitim Koordinatörü Ali Celal Öztan da yaptigi açiklamada, ögrencilerinin hem iyi hazirlanmalarinin hem de basarili olacaklarina inanmalarinin bu önemli sonucu getirdigini söyleyerek “Yaptigimiz olimpiyat çalismalari sonucu gelen basarilar, yapacaklarimizin kanitidir. Okul olarak Akil oyunlari, olimpiyat ve proje çalismalarinda planli ve programli olarak çalisiyoruz. Akademik ve Sosyal etkinliklerde Karaman’da özel okulculukta 1 numara oldugumuzu kanitladik. Ögrencilerimizi cani gönülden kutluyorum” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284