Yeni Okullar Için Imzalar Atildi

“Aktekke ve Kale Çevresi Kentsel Dönüsüm ve Gelisim Alani Projesi” kapsaminda Milli Egitim Müdürlügüne 24+16 derslikli toplam 40 derslikli iki okul yapimi için Vali Murat Koca ile Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

Yeni Okullar Için Imzalar Atildi

Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen imza törenine Vali Murat Koca, Milletvekili Recep Konuk, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, 24. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ile sube müdürleri ve basin mensuplari katildi.
Imzalanan protokol kapsaminda; Karaman Merkez Imaret Mahallesinde bulunan Anafartalar Ortaokulunun bulundugu arsa ve okul binalari Milli Egitim Bakanligi onayi dogrultusunda Karaman Belediyesine devredilecek. “Kentsel Yenileme Alani” içerisinde devredilen arsa ve binalarin yerine Karaman Belediyesi tarafindan biri Siyahser Mahallesinde 24 derslikli, digeri Abbas Mahallesinde bulunan 19 Mayis Ilkokulu yikilarak yerine 16 derslikli olmak üzere toplam 40 derslikli iki okul yaptirilacak.
Çeltek Mahallesinde yapilacak olan Anafartalar Ortaokulunun yeni binasi 1 Eylül 2016 tarihinde, Abbas Mahallesine yapilacak olan 19 Mayis Ilkokulunun yeni binasinin yapimi da 24 Ocak 2017 tarihinde tamamlanarak Il Milli Egitim Müdürlügüne teslim edilecek.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284