Baskan Çaliskan, 4 Mahallenin Yüzde 70’ine Bu Yil Gaz Vermeyi Hedefliyoruz

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, 2016 yili içerisinde Larende, Sümer, Yenisehir ve Seyh Edebali Mahallelerinin yüzde 70’lik kismina dogalgaz ulastirmayi hedeflediklerini söyledi.

Baskan Çaliskan, 4 Mahallenin Yüzde 70’ine Bu Yil Gaz Vermeyi Hedefliyoruz

Belediye Meclisi’nin Mart ayi olagan toplantisinda konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karaman Dogalgaz dagitim sirketi Enerya ile yaptiklari görüsmeler sonucu henüz dogalgaz hizmeti verilmemis olan Larende, Sümer, Seyh Edebali ve Yenisehir Mahallelerinde kisa süre içerisinde çalismalarin baslayacagi müjdesini verdi.
Baskan Çaliskan konuyla ilgili olarak sunlari söyledi:
“2016 yilinda dört mahalleye daha dogal gaz verilecek. Dogalgaz dagitim sirketi Larende Mahallesi’ne aktarim istasyonu kurmak için bizden yer tahsisi talep etti. Konuyu Belediye meclisimizde görüstük ve kendilerine yardimci olduk. Larende, Sümer, Yenisehir ve Seyh Edebali mahalleleri ilimiz dogal gaz dagitim sirketi Enerya tarafindan yatirim programinda alindi. Havalarin düzelmesiyle birlikte çalismalar baslayacaktir. 2016 yili içerisinde bu bölgelerin yüzde 70’lik kismina dogalgaz vermeyi hedefliyoruz. Dogal gaz kullanamayan vatandasimiz kalmamasi için belediye olarak bütün yapisal destegi vermeye devam edecegiz"
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284