Karaman’da Çocuklarin Disçi Korkusuna Son…

Karaman Agiz Dis Sagligi Merkezinde çocuklar artik korkmadan muayene ve tedavi olabiliyor.

Karaman’da Çocuklarin Disçi Korkusuna Son…

Karaman Agiz Dis Sagligi Merkezinin (ADSM) yetersiz fiziki kosullarina ragmen hasta memnuniyetine yönelik iyilestirici çalismalar yapiliyor.
Yetiskin ve çocuk hastalarin ayni ortamda tedavi olmasi, bekleme sürelerinin artmasina ve çocuk hastalarin korkusunun yaninda gerginlesmesine de neden oluyor.
Bu nedenle, Karaman ADSM’ de çocuklarin hep bilinen dis hekimi korkusunu gidermek, dis ünitesi koltuguna güvenle ve sakince oturabilmesi için ayri 2 ayri çocuk poliklinigi hazirlandi.
Konuyla ilgili açiklama yapan ADSM Bashekimi Dt. Fatih Kutsal kurumlarinda 2 hekimin sadece çocuk hastalara hizmet verdigini belirterek “Amacimiz, çocuklarin özellikle dis tedavisi gibi oldukça önemli bir konuda hekim korkusu yasamasini önlemek. Çocuk poliklinigimizdeki doktorlarimiz sadece 13 yas altindaki hastalarla ilgilendikleri için çocuk hastalari bekletmeden saglik hizmetinin sunulmasi saglaniyor. Çocuk poliklinigi dis hekimlerimiz de sürekli çocuk hastalarla ilgilendikçe, onlarin hassasiyetini daha iyi anliyor, ona göre davraniyor. Bu durum çocuklar kadar aileleri de mutlu ediyor" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284