Kent Konseyinden Kompozisyon Yarismasi

Karaman Kent Konseyi, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir kompozisyon yarismasi düzenliyor. Ortaokul ve lise ögrencilerinin katilabilecegi yarismanin sonuçlari 3 Aralik tarihinde açiklanacak.

Kent Konseyinden Kompozisyon Yarismasi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi “Her Insan Bir Engelli Adayidir” konulu kompozisyon yarismasi düzenledi. 3 Aralik Dünya Engelliler Günü münasebetiyle tertip edilen yarismada; Engelli bireyleri anlama, onlari tanima, onlarla ilgili olumlu ve dogru bir algi olusturma, empati kurma ve engellilerle ilgili ögrencilerde farkindalik olusturma amaçlaniyor.
Karaman merkez ve ilçelerdeki tüm ortaokul ve lise ögrencilerinden yarismaya katilmak isteyen ögrenciler, 1 Aralik 2015 Sali gününe kadar Il Milli Egitim Müdürlügü’ne kompozisyonlarini göndermeleri gerekiyor. Ögrenciler kompozisyonlarini; bilgisayar ortaminda Times New Roman yazi karakteri ve 12’li yazi boyutuyla hazirlanmis, iki sayfayi geçmeyecek ve daha önce herhangi bir yerde yayinlanmamis olacak bir sekilde teslim edecekler.
Yarismada dereceye girenler 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde açiklanacak ve ortaokul kategorisinden birinci gelene i-pad, ikinciye çeyrek altin, üçüncüye gram altin, lise kategorisinden birinci gelene yarim altin, ikinciye çeyrek altin, üçüncüye de gram altin verilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284