M Tipi Açik Ceza Infaz Kurumu Tekstil Atölyesi Kursiyerleri Belgelerini Aldi

Karaman M Tipi Kapali Açik Ceza Infaz Kurumu Açik bölümünde açilan Tekstil Atölyesi ürünlerini vermeye basladi.

M Tipi Açik Ceza Infaz Kurumu Tekstil Atölyesi Kursiyerleri Belgelerini Aldi

Açik Cezaevine kurulan Tekstil atölyesinde hükümlülere yönelik, Iskur tarafindan finanse edilen ve Halk Egitim Merkezi isbirligi ile açilan Düz Dikis Makinecisi kursu tamamlanmis olup basarili olan 30 hükümlüye belgeleri törenle teslim edildi.
Belge teslim programina, Cumhuriyet Savcilari Ekrem Hocaoglu, Metin Bilgili, Kurum Müdür Vekili Mücahit Feyzioglu, Iskur Il Müdürü Kenan Ates, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Abdurrahman Kurt, Sube Müdürleri, kurum idarecileri ve çok sayida hükümlü katildi.
Kursu basariyla tamamlayan hükümlülere belgeleri teslim edildikten sonra Açik Cezaevinde bulunan tekstil atölyesi ile Ahsap Teknolojisi Atölyesi gezilerek Hükümlülerin yapmis olduklari ürünler yerinde görüldü.
Cezaevi Savcisi Ekrem Hocaoglu, katilimci misafirlere Açik Cezaevinde bulunan atölyelerde elde edilen ürünler hakkinda bilgi vererek, Ceza Infaz Kurumunda bulunan hükümlülerin rehabilite edilmesi ve topluma yeniden kazandirilmasina yönelik yapilan egitim iyilestirme faaliyetlerinde destek olan kurumlara tesekkür etti.
Hükümlülerin el emegi alin teri sonucu ortaya konulan ürünler misafirler tarafindan büyük begeni gördü.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284