Saadet Partisi, Ermenek ve Sariveliler’de Konferans Verecek

Saadet Partisi Genel Baskan Yardimcisi Lütfi Yalman, 22 Mart Cuma günü Ermenek ve Sariveliler ilçelerinde konferans verecek.

Saadet Partisi, Ermenek ve Sariveliler’de Konferans Verecek

Saadet Partisi Il Baskani Saban Sahin yaptigi açiklamada “Konya eski Milletvekili ve SP Genel Baskan Yardimcisi Lütfi Yalman, Ermenek ve Sariveliler’de ‘Yeniden Büyük Türkiye‘ konferanslari kapsaminda ‘Türkiye’de ve Dünya’da Neler Oluyor’ konulu konferans verecektir” dedi.
Sahin; “Ülkemizin içine sürüklenmek istendigi uçurumu, bazi etkin çevreler halkimizin gözünden kaçirmak istemektedir. Saadet Partisi durumun ciddiyetini en dogru ve milli menfaatlerimize uygun olarak analiz etmekte ve bundan dolayi tepki göstermektedir. Ülkemizin içinde bulundugu bu hassas durum Saadet Partisinin iktidarini her zamankinden daha fazla önemli ve acil hale getirmektedir” diyen Sahin, Bu vesileyle Insanimizi bilgilendirmek amaçli, Sariveliler’de; 22 Mart Cuma günü saat 13.00’de Sariveliler Belediye Konferans Salonu, Ermenek’te ise Ahmet Kelesoglu Kültür Merkezi Toplanti Salonunda saat 20.00’de, Lütfi Yalman tarafindan verilecek konferansa davetlisiniz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284