TRSM Kursiyerleri Sertifikalarini, Çalisanlari Ise Tesekkür Belgelerini Aldi

Toplum Ruh Sagligi Merkezi, yaptiklari çalismalarla ve kurulan aile ortami ile her geçen gün bizlere daha da ilerlediklerini gösterdiler. Geçtigimiz haftalarda düzenledikleri “Ruhun Renkleri” isimli el sanatlari sergisinde de üstün basari gösteren kursiyerlerimiz ve çalisanlarimiz gerek protokolün, gerekse halkin takdirini topladilar.

 TRSM Kursiyerleri Sertifikalarini, Çalisanlari Ise Tesekkür Belgelerini Aldi

Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy’un daveti ile Saglik Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklesen program, oldukça keyifli ve güzel geçti. Kursiyerler söz alarak, yapmak istedikleri çalismalari, idarecilerden beklentileri, merkezde mutlu olduklari ile ilgili paylasimlari gibi birçok konuya degindiler.

Kursiyerlerden birinin yazdigi siir ise salondaki izleyenlere duygulu anlar yasatti. Halk Egitim ögretmenlerinin ve Toplum Ruh Sagligi Merkezi Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Fatih Ercin tesekkür belgesini Il Saglik Müdürü Dr. Ali Riza Altunsoy tarafindan alirken, diger çalisanlar ve Halk Egitim ögretmenleri ise tesekkür belgelerini Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu ve Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi'nin ellerinden aldi. Kursiyerlere ise tesekkür belgelerini, Idari Mali Hizmetler Baskani Uz. Dr. M. Seçkin Ulu ve Genel Sekreterlik Uzmanlari tarafindan takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284