Muammer Dinçer Emekli Oldu

Ilimiz Devlet Hastanesi’nde uzun yillardir Göz Hastaliklari Uzmani olarak görev yapan Muammer Dinçer emekliye ayrildi.

Muammer Dinçer Emekli Oldu
 
Dinçer’in emekliye ayrilmasi nedeniyle mesai arkadaslari tarafindan Bayrakçi Otel’de bir veda yemegi verildi. Yemege Saglik Müdürü Adem Kucur, doktorlar ve saglik çalisanlari katildi.
Yemekte bir konusma yapan Saglik Müdürü Adem Kucur, “Senelerdir Karaman’a hizmet vermis, muhterem büyügümüz, degerli abimiz Muammer bey için bugün buradayiz. Insanlar malum gittikleri zaman hep iyi seylerle anilir. Muammer abimizde görevini biraktiktan sonra hep iyi seylerle anilacak bir insan. Önemli olan kubbede hos bir seda birakabilmektir. Kendisi yaptigi hizmetlerle Karaman’in simgesi olmus durumda. Biz büyüklerimizi unutmayacagiz. Bizler bugün buralara geldiysek degerli büyüklerimizin yaptiklari çalismalarla geldik. Kendisi her ne kadar yasi ileri olsada hastanemizin en genç, en dinamik doktorlarindan bir tanesiydi. Kendisine emeklilik yasantisinda da basarilar diliyorum” dedi.
Muammer Dinçer’de 1971 yilindan buyana Karaman Devlet Hastanesinde bir fiil görev yaptigini belirterek, “Hastanemin yeni binalarinin yapilisinda, yeni alinacak alet, edavatta her türlü etkinlikte karinca kararinca tuzumuz olsun gayretlerinde bulunduk. Her koridorda, her odada bir animiz var. Benim üzüldügüm nokta tam saglikli bir sekilde çalisacagimiz grubu elde ettikten sonra emekliligim geldi. Ona üzülüyorum. Gençlerimizden birbirinize sahip çikmanizi, kenetlenmenizi istiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284