Basarili Sporcular Ödüllendirildi

Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca Anneler Günü nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen programda judo ve taekwondo dalinda mücadele eden Karamanli milli ve isitme engelli sporcularla kahvaltida bir araya geldi.

Basarili Sporcular Ödüllendirildi

Kahvalti programina, Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ve ilimiz Milletvekili Baskani Lütfi Elvan, Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Adalet ve Kalkinma Partisi Istanbul Milletvekili Halide Incekara, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile protokol üyelerinin esleri, milli ve isitme engelli sporcular ile anneleri katildi.
Programa katilan protokol esleri ile sporcularin annelerine çiçek sunularak baslayan kahvalti sonrasinda, 2013 yilinda Avrupa’da ve Türkiye’de gerçeklestirilen yarismalarda dereceye giren 14 milli ve isitme engelli sporcuya ödülleri Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan verildi.
Il Müdürü Elduran, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü alaninda düzenlenen ödül töreninde yaptigi konusmada, basarili sporculari tebrik etti.
Disiplinli çalismaya devam eden sporcularin, daha büyük basarilara imza atacagina inandigini belirten Elduran, "Önemli olan istikrarli bir sekilde çalisabilmek. Yeter ki gayret gösterin, azmedin. Sporda elde ettiginiz basarilar, sizin istikbaliniz açisindan da önemli. Sporcu olan diger meslek dallarinda da basarili olur. Bizim arzumuz her ögrencimizin, her gencimizin bir spor dalinda faaliyet göstermesi. Amatör olarak da yapilsa spor gençlere sahsiyet kazandirir ve gelisimlerini saglar" diye konustu ve tüm annelerden bu konuda destek istedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284