Yildiz Raketler Sahaya Indi

2015-2016 Anadolu Yildizlar Ligi (ANALIG) Masa Tenisi Yildizlar(kiz-erkek) Akdeniz Grup müsabakalari Kazim Karabekir Spor Salonunda basladi.

Yildiz Raketler Sahaya Indi

Sporun tabana yayginlastirilmasi, daha fazla müsabakanin yapilmasi, kulüplere ve milli takimlara alt yapi olusturulmasi, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katilamayan yetenekli sporcularin spora kazandirilmasi, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi olusturulmasi, tüm paydaslarinin sporun gelisimi için isbirligi içerisinde bulunmalarinin saglanmasi hedefleri dogrultusunda olusturulan Anadolu Yildizlar Ligi (ANALIG) Akdeniz Grup Müsabakalari 18 Aralik 2015 Cuma günü Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda Bas Antrenör Uluslararasi Masa Tenisi Hakemi Sait Yücel’in baskanliginda yapilan teknik toplantinin ardindan start aldi.
Karaman ili sporcularinin da yer aldigi Anadolu Yildizlar Ligi Masa Tenisi Akdeniz Grup Müsabakalari Osmaniye, Mersin, Hatay, Isparta, Burdur, Antalya, Adana ve Kahramanmaras illerinden gelen toplam 90 sporcunun birincilik mücadelesine sahne olacak. Ilk gün renkli görüntülerin yasandigi müsabakalar 20 Aralik 2015 Pazar günü Kazim Karabekir Spor Salonunda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erecek.
Önemli Olan Dostluk Kazansin, Türk Sporu Kazansin
Yapilan organizasyonun ayni zamanda bir seçme niteligi tasidigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Anadolu Yildizlar Ligi Gençlik Spor Bakanligi Spor Genel Müdürlügü Spor Daire Baskanligi tarafindan düzenlenmekte olan ve her ilin il karmalari arasinda yapilan bir müsabakadir. Bu açidan oldukça önem tasimaktadir. Karaman’da bugün masa tenisi grubunu icra etmekteyiz. Sonuç ne olursa olsun önemli olan dostluk kazansin, Türk sporu kazansin. Bu zevkli spor sölenine tüm sporseverleri bekliyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284