Çocuk Gözüyle “ Saglik Ve Doktor “ Temali Resim Yarismasi Düzenleniyor

14 Mart Tip Bayrami nedeniyle Karaman Milli Egitim Müdürlügüne bagli tüm resmi ve özel okullar arasi çocuk gözüyle “ Saglik ve Doktor” temali resim yarismasi düzenleniyor.

Çocuk Gözüyle “ Saglik Ve Doktor “ Temali Resim Yarismasi Düzenleniyor

Saglik Müdürlügü, Kamu Hastaneleri Birligi Karaman Genel Sekreterligi ve Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile düzenlenecek resim yarismasina Ilkokul 1, 2, 3. ve 4. Siniflar ile Ortaokul 5, 6, 7. ve 8. Sinif ögrencilerinin katilmasi uygun görüldü.
Karaman Kamu Hastaneleri Birliginden yapilan açiklamada Tip Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen resim yarismasiyla, saglik hizmetlerinin temel sunuculari, mesai kavrami olmaksizin hastalari için görev yapan doktorlarimizin ve diger saglik çalisanlarinin hatirlanmasi; saglik, saglikli yasam ve sagligin mimarlarina çocuklarimizin gözünden bakilmasi ve hafizalarindaki görsel düsüncelerin kâgida yansitilmasinin amaçlandigi belirtildi.
Yarismaya katilim sartlarinin Milli Egitim Müdürlügü vasitasiyla tüm okullara gönderildigi, eserlerin en geç 10 Mart 2016 Persembe tarihinde Milli Egitim Müdürlügünde olacak sekilde teslim edilmesi gerektigi açiklandi.
Diger taraftan; resim yarismasinda dereceye girenlerin Ilk ve ortaokul degerlendirmeleri olmak üzere 2 ayri grupta yapilacagi, her iki grupta dereceye girenlere ödül olarak 1.lere Küçük ( çeyrek) Altin, 2. lere Küçük Tablet ve 3.lere Kol Saati verilecegi duyuruldu.
Resim Yarismasina katilan tüm ögrencilere Katilim Belgesi verilecek ve yarismaya katilan tüm eserler Tip Bayrami Kutlama Programinda sergilenecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284