Bilardonun Kraliçeleri Yüzleri Güldürdü

Antalya’nin Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Sampiyonasi 2’nci etap müsabakalarinda genç bayanlar kategorisinde Karamanli sporcular Sumeyye Çankaya birinci, Nursel Okutan ise ikinci olma basarisi gösterdi.

Bilardonun Kraliçeleri Yüzleri Güldürdü

Türkiye Pool Bilardo Sampiyonasi 2'nci etap müsabakalari, Antalya'nin Kemer Ilçesi'nde 32'si kadin, 16'si genç olmak üzere toplam 128 sporcunun katilimi ile tamamlandi.
Türkiye Bilardo Federasyonu tarafindan Kemer'e bagli Göynük Mahallesi'ndeki Kilikya Palace Otel'de düzenlenen sampiyonada, 2 disiplinde erkekler, tek disiplinde kadinlar ve gençler kategorilerinde yapilan müsabakalar birbirinden çekismeli müsabakalara sahne oldu. 10-13 Aralik 2015 tarihleri arasinda gerçeklesen müsabakalar 13 Aralik Pazar günü yapilan final müsabakalari ile tamamlandi. Sampiyonada Karaman’i Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bilardo antrenörü Osman Yilmaz esliginde ferdi kategoride temsil eden Sümeyye Çankaya genç bayanlarda birinci olurken, Nursel Okutan ise ikinci olma basarisi gösterdi.
Sampiyonanin ciddi bir organizasyon oldugunu ve alinan basarilarin kendilerini mutlu ettigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Sporcularimiz 1’nci etapta oldugu gibi 2’nci etap yarislarinda da basarili sonuçlar alarak yüzleri güldürmesini bildi. Ilimizde bilardo bransinda basaridan basariya kosan alt yapisi saglam bir ekibimiz var. Bu basarili ekibimiz ile ilerleyen yillar içerisinde Karaman’i ve ülkemizi uluslararasi arenada en iyi sekilde temsil etmek amacindayiz. Alinan bu basarili sonuçtan dolayi duydugumuz mutlulugu bir kez daha belirterek, böylesine anlamli bir basarinin gerçeklesmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum’’ seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284