Kisacik’tan Altin Pedallara Tam Destek

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafindan her yil 12-18 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen ’’Kurulustan Kurtulusa Bisiklet Turu’’, Bilecik’in Sögüt ilçesinden basladi.

Kisacik’tan Altin Pedallara Tam Destek

Kurulustan Kurtulusa Bisiklet Turu’na katilan Karaman’in farkli kulüplerinden 12 sporcuyu Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü O.Selçuk Akbas yalniz birakmadi. Bilecik’in Sögüt ilçesinde baslayan bisiklet turunda ilk mola Bilecik’teki Seyh Edebali Türbesi’nde verildi. Karamanli bisikletçiler Spor Il Müdürü Kisacik ve Sube Müdürü Akbas tarafindan karsilandi. Tura katilan sporseverlere Bilecik Belediyesi tarafindan çesitli ikramlar yapildi.
Bilecik’in Sögüt ilçesinden baslayan tur, Bursa, Balikesir ve Çanakkale illerini kapsiyor. Bu illerdeki valiliklerin destegiyle gerçeklestirilen etkinlikler, 734. Ertugrul Gazi’yi Anma ve Yörük Senlikleri kapsaminda Sögüt’ten baslayarak, Çanakkale’de son bulacak.
Konu ile ilgili açiklamada bulunan Spor Il Müdürü Kisacik,” 12-18 Eylül tarihleri arasinda gerçeklestirilen turun Bilecik ayagi en güzel sekilde tamamlandi. Destek için geldigimiz bisiklet turunda Karamanli sporcularimizi Bilecik’te en güzel sekilde karsiladik. Böylesine anlamli bir organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Bisikletçilerimiz Sögüt’te basladigi ve Çanakkale’de son bulacak olan bisiklet turunu insallah en güzel sekilde tamamlayip ilimize dönerler’’ ifadelerini kullandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284