Hanimlar Lokali`nde Kayitlar Basladi

Karaman Belediyesi, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Mümine Hatun Hanimlar Lokali’nde kayitlar basladi.

Hanimlar Lokali`nde Kayitlar Basladi

Belediye'nin Karaman'da hizmete sundugu Hanimlar Lokali'nde hanimlar, spor yapiyor, stres atiyor, daha saglikli bir yasama kavusuyorlar.Tanisiyor, kaynasiyor, geziyor, paylasiyorlar. Yeteneklerini kesfedip kendilerini gelistiriyorlar.
Bir çok farkli alanda kurslarin verildigi hanimlar lokaline hanimlar büyük ilgi gösteriyorlar. Resim, Bilgisayar, Kur'an-i Kerim, Kat-i Sanati, Ev Tekstili, Çini, Keçe, Kitre Bebek, Taki, Baglama, Igne Oyasi bu kurslarin en basinda geliyor. Ayrica spor faaliyetlerinin de devam ettigi hanimlar lokalinde hanimlar step, aerobik ve plates yaparak daha saglikli ve zinde oluyorlar.
Hanimlar tüm bu hizmetlerin bir arada bulundugu Mümine Hatun Hanimlar Lokali kayitlari 30 Eylül 2015 tarihine kadar yaptirabilecekler. Kayit yaptirmak isteyenler Mümine Hanimlar Hanimlar Lokaline giderek veya 0338 212 22 10 nolu telefonu arayarak konu ile ilgili detayli bilgiyi alabilirler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284